Recepcija : 036/601 – 001 (24h)

Smeštaj

Naslovna  >>  Smeštaj

14Gostima Vile „Vračar“ u Vrnjačkoj Banji sve je blizu, a ništa im ne smeta.
Sjajna lokacija jedna je od prednosti koja izdvaja Vila „Vračar“ od svih ostalih turističkih objekata u Banji. Smešteno je na osunčanom i prozračenom uzvišenju iznad parka, na samo 300 metara od centra Banje a još manje od olimpijskog gradskog bazena i nadomak svih banjskih lekovitih izvorišta. Takvim položajem odmaralište svojim gostima pruža priliku da u svakom tenutku budu u samom središtu banjskih zbivanja, a da se kada to požele povuku u svoju prijatnu, mirnu, komfornu a prisnu oazu – Vile „Vračar“.

Komfor brižljivo održavanog i savremeno opremljenog enterijera osnova je prijatnog odmora gostiju „Vračara“.
U Vili „Vračar“ goste dočekujemo u nedavno adaptiranim i brižljivo održavanim komfornim sobama, od kojih je svaka opremljena TV prijemnikom i klima uređajem, a u ugodno uređenim kupatilima, pored ostalog je i fen za kosu, kao sitan znak pažnje kojim poručujemo da u „Vili“ možete da se opustite, jer mi mislimo na sve. Gostima je takođe na raspolaganju salon, trpezarija sa nadkrivenom terasom, u kojoj se između obroka gosti opuštaju uz piće. Bezbedan prostor za igru najmlađima je obezbeđen u uređenom dvorištu „vidikovcu“, sa koga pogled puca na beskrajne daleke šume i nepregledno nebo.

P1010092Kvalitetnom, ukusnom i raznovrsnom hranom održavamo zdravlje, energiju i dobro raspoloženje gostiju.
Od samog osnivanja, hrani koja se služi gostima pridaje se posebna pažnja. Namirnice se brižljivo biraju u već poslovično dobroj ponudi domaćih proizvoda, a priprema i servis povereni su iskusnim, edukovanim i savesnim stručnjacima. Oni su u svom svakodnevnom poslu vođeni imperativom da svim generacijama gostiju, različitog zdravstvenog stanja i prehrambenih navika i potreba, za svaki obrok ponude dovoljno zdrave, raznovrsne i ukusne hrane.

Vila „Vračar“ je udoban i miran kutak nadomak centra Vrnjačke Banje,
gde ćete, zbog komfornog smeštaja, dobre hrane i toplog gostoprimstva, već prilikom prve posete uživati u prisnom osećaju da ste kod svojih, a otići sa željom da im se što pre vratite.